
Workshop: Advanced sourdough
Om kurset
Vil du tage din surdejsbagning til næste niveau? Gennem vores 4-timers workshop dykker vi ned i en verden a mikroorganismer og hvordan med bruger skoldet mel i dejen. Vi vil bearbejde forskellige meltyper som Kamut (Khorosan), Emmer, Spelt og Einkorn og bruge dem i den fantastiske surdej.
Lad os dykke dybere ned i surdejsverdenen sammen.
Kursusholder: Thomas Christensen, bager hos Flere Fugle
Spørgsmål vedr. kurset: thomas@flerefugle.dk
Vi glæder os til at se jer!
Lokation
Dette kursus bliver holdt på FLOK,
Rentemestervej 76, 2400 Kbh NV
Hvad er inkluderet
Bagværk med hjem, en let vegetarisk aftensmad samt drikkevarer. Du får også en vejledning med hjem.
Praktisk information
Medbring dit eget forklæde.
Parkering
Hvis du kommer I bil kan du parkere I området. Der er et parkeringshus I nærheden, hvor du kan parkere mod betaling, og der er gratis parkering I 3 timer I området. Find mere information på Københavns Kommunes hjemmeside.
Adgang
Der er nem adgang for kørestole.